Επισκεφτήκαμε το κατάστημά Laro στο Χαλάνδρι και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τα έπιπλα και τις προτάσεις δώρων που παρουσιάζουμε  στο  ebiskoto.gr – Όλα για το παιδί.

Ένας χώρος ονείρων…Συνθέσεις που βασίζονται  στην οικολογική ευαισθησία. Χωρίς πολλά στολίδια, χωρίς στρογγυλέματα και ασάφειες,  οι απλές καθαρές γεωμετρικές γραμμές δεσπόζουν στο κατάστημα του Χαλανδρίου. Με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα επίπλων και την ασφάλεια των παιδιών,  στέκεται στο ύψος των απαιτήσεων και ανταποκρίνεται απόλυτα στην ανάγκη για ποιότητα με ανθεκτικά υλικά απόλυτα ασφαλή που αντέχουν στο χρόνο.

Στο κατάστημα του Χαλανδρίου θα βρείτε μοναδικά εντυπωσιακά δώρα για παιδιά από 9 μηνών, όπως είναι το παιχνίδι 3 σε 1, όπου λειτουργεί αρχικά σαν περπατούρα, μετά σαν κούνια και ποδηλατάκι. Το ιδανικότερο δώρο για μωρά, που μόλις ξεκινούν να περπατούν, να απολαμβάνουν το παιχνίδι καθώς μεταμορφώνεται με την ανάπτυξη του παιδιού σε κούνια και ποδηλατάκι χωρίς πετάλι. Στο κατάστημα θα βρείτε την καταπληκτική  παιδική σκηνή για παιδιά, που σίγουρα τραβάει τα βλέμματα,   σε ποικιλία χρωμάτων. Χάζεψα και παρατήρησα όλα τα παιδικά έπιπλα του καταστήματος, αλλά το μάτι μου έπεσε πρώτα στο παιδικό γραφείο Moll, τις καταπληκτικές παιδικές κουκέτες του, τα πανέμορφα θεματικά κρεβάτια για κορίτσια και για αγόρια και πολλά ακόμη που μπορείτε να δείτε κι εσείς στις παρακάτω φωτογραφίες.

Φωτογράφιση καταστήματος: PBweb.gr

 

Καταστήματα Laro θα βρείτε:

ΑΘΗΝΑ | Άλιμος
Λεωφόρος Αλίμου 6, τηλ: 210-9843965

ΑΘΗΝΑ | Χαλάνδρι
Λεωφόρος Πεντέλης 73, τηλ: 210-6855922

Για περισσότερες πληροφορίες www.laro.gr