Το τέλειο παιδικό δωμάτιο για αγόρι και για κορίτσι με παιδικά κρεβάτια Istikbal Kimerland

Γνωρίζατε ότι το παιδικό δωμάτιο, η αισθητική και η λειτουργικότητά του μπορεί να παίξει καθοριστική σημασία στην ψυχολογία και την αισθητική του παιδιού, αλλά και στην σωστή ανάπτυξή του. Και επειδή κάθε παιδί έχει τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις, όταν επιλέγετε παιδικό δωμάτιο για κορίτσι, σίγουρα αναζητάτε διαφορετικές χρωματικές παλέτες και αισθητική επίπλων απ’ ότι όταν επιλέγετε παιδικό δωμάτιο για αγόρι.

Βέβαια σημαντικό ρόλο και ίσως κυρίαρχο στο παιδικό δωμάτιο, τόσο για κορίτσι όσο και για αγόρι, παίζουν τα παιδικά κρεβάτια, που εξασφαλίζουν στο παιδί έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο, ώστε να αναπληρώσει δυνάμεις και να μπορεί να ασχοληθεί με τις καθημερινές του δραστηριότητες. Τα παιδικά κρεβάτια Istikbal Kimerland είναι από τις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να συνδυάσετε την ποιότητα με την υψηλή αισθητική.

Δείτε στη συνέχεια μοναδικές προτάσεις design και ιδέες για το παιδικό δωμάτιο, ώστε να καλλιεργήσετε τον ιδανικό χώρο που θα βοηθήσει το παιδί σας να ανθίσει.

Δικό μου δωμάτιο – δικοί μου κανόνες

Τι καλύτερο μπορείτε να επιλέξετε σε παιδικά κρεβάτια, από ένα που επιτρέπει στο παιδί να δώσει τον προσωπικό του τόνο; Το Portivo είναι από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις όταν φτιάχνετε παιδικό δωμάτιο για κορίτσι, καθώς είναι σχεδιασμένο σε αποχρώσεις του ροζ και του φούξια με έξυπνο slogan και στην δεξιά μεριά έχει χώρο για να βάλει το παιδί σας τις αγαπημένες του φωτογραφίες, από την οικογένεια, τους φίλους ή τις διακοπές του. Κάντε αυτό το δώρο στην κόρη σας και επιτρέψτε της να εκφραστεί καλλιτεχνικά με ένα κρεβάτι στο οποίο θα μπορεί να δώσε το απόλυτα προσωπικό της στυλ για όνειρα γλυκά.

Με ενσωματωμένο κομοδίνο

Ξεχάστε τα συνηθισμένα παιδικά κρεβάτια και κάντε τη διαφορά στο παιδικό δωμάτιο για αγόρι, με το πρωτοποριακό κρεβάτι Alice Blue S που θα βρείτε στην Istikbal Kimerland. Με ειδικό σχεδιασμό, προσαρμόζει στα δεξιά, ή στα αριστερά αν το επιθυμείτε, ενσωματωμένο κομοδίνο, όπου το παιδί μπορεί να έχει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα άμεσα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή το βράδυ. Το μαλακό μαξιλάρι που καλύπτει στο προσκέφαλο, χαρίζει επιπλέον άνεση στο ύπνο, ενώ η μικρή στέγη που σχηματίζεται σαν ουρανός του κρεβατιού, του δίνει ένα πιο cozy στυλ, που θα κάνει το παιδικό δωμάτιο για αγόρι, την αγαπημένη του γωνιά.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα επίπλων Istikbal Kimerland και αναζητήστε παιδικά κρεβάτια για το παιδικό δωμάτιο με κορυφαία ποιότητα, ανθεκτική κατασκευή και ασύγκριτο στυλ