Βαθύς καθαρισμός προσώπου με την Cleaning Mask της Zealots of nature

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα περιποίησης της εβδομαδιαίας ρουτίνας ομορφιάς, όπου λόγω των νεκρών κυττάρων αλλά και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης η επιδερμίδα αποκτά θαμπή όψη.

Ο καθαρισμός ανανεώνει την επιδερμίδα και την απαλλάσσει από νεκρά κύτταρα με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο λείο και απαλό. Με το συνδυασμό των προϊόντων Cleaning Mask και 24HR Moisturizing Cream, επιτυγχάνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ταυτόχρονου καθαρισμού αλλά και ενυδάτωσης του προσώπου.
Η χρήση της Cleaning Mask έχει ως κύριο σκοπό τον “καθαρισμό” του δέρματος, καθώς βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και συμβάλλει στην τόνωση και σύσφιξη της επιδερμίδας μέσα από τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος τοπικά.

Η πράσινη άργιλος σε συνδυασμό με την καολίνη, αποτοξινώνει το δέρμα, καθαρίζοντάς το βαθιά και απορροφώντας το σμήγμα, βοηθώντας στη διατήρηση της υγιεινής του δέρματος. Παράγωγο από το φλοιό της ιτιάς, αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η αλλαντοϊνη προάγει την κυτταρική αναγέννηση και η βισαβολόλη καταπραΰνει και ηρεμεί το ερεθισμένο δέρμα.

Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature, εταιρία του ομίλου της COCO-MAT, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για την καθημερινή φροντίδα του με στόχο ένα δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ανακαλύψτε την Cleaning Mask και την 24HR Moisturizing Cream στα καταστήματα COCO-MAT και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Λίγα λόγια για την ZEALOTS of NATURE

Η ZEALOTS of NATURE, μέρος του Ομίλου COCO-MAT, δραστηριοποιείται στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και πιο συγκεκριμένα στα Hotel Amenities. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει μία υψηλής ποιότητας σειρά προϊόντων προσωπικής φροντίδας & ομορφιάς, με βασικό συστατικό το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, για ολοκληρωμένη κάλυψη των φυσικών αναγκών του προσώπου και του σώματος σε όλα τα στάδια φροντίδας του.

Όλα τα προϊόντα δημιουργήθηκαν αντλώντας έμπνευση από την «Αισθητική της Καθημερινότητας», που αποτελεί και motto της ZEALOTS of NATURE καθώς και την επιστήμη της φιλοσοφίας σχετικά με τους τομείς της ζωής μας, που συνήθως αμελούμε ή διαχειριζόμαστε μηχανικά.