Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνετε για την ανακαίνιση της κουζίνας σας  είναι να  αξιοποιήσετε τα διαθέσιμα τετραγωνικά με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Το επόμενο βήμα  που θα κοιτάξετε, αφορά τη λειτουργικότητα, το απαράμιλλο στυλ, με έπιπλα άρτιας αισθητικής και ποιότητας με άφθονους αποθηκευτικούς χώρους και ηλεκτρικές συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Για την ανακαίνιση της κουζίνας σας, προέχει να αξιοποιήσετε τo χώρο σας, τοποθετώντας ντουλάπια από άκρη σε άκρη, να παίξετε με τα ύψη και τα πλάτη τους, με διάφορα υλικά και την υφή τους δημιουργώντας ένα σύνολο που θα σας παρέχει εργονομικές και λειτουργικές διευκολύνσεις. Το μαγείρεμα στην κουζίνα της μαμάς, μετατρέπεται σε ιεροτελεστία γύρω από το τραπέζι και παραμένει μια αγαπημένη συνήθεια και πόλος έλξης όλης της οικογένειας. Έτσι η ανακαίνιση της κουζίνας επιβάλει μια κουζίνα με άνεση, με μελετημένη διάσταση  και μια κουζίνα με στυλ για να γίνονται όλες οι δραστηριότητες πιο απολαυστικές και ευχάριστες.

Μια άλλη σπουδαία παράμετρος είναι οι ηλεκτρικές συσκευές να είναι λειτουργικές με στόχο και σκοπό να μας  διευκολύνουν στην καθημερινότητα. Η  Systema di Cucina αναλαμβάνει την ανακαίνιση της κουζίνας σας και να σχεδιάσετε μαζί την δική σας κουζίνα,  καθώς και τις ντουλάπες των υπνοδωματίων σας. Προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες ανακαίνισης με τους έμπειρους συνεργάτες της ώστε,  να διευκολύνει και να αποφορτίσει τον κάθε πελάτη από εξειδικευμένου τύπου εργασίες. Ζητήστε προσφορά! Ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης για την κουζίνα σας, τα ντουλάπια των υπνοδωματίων, εσωτερικές πόρτες,  το παιδικό δωμάτιο καθώς και μοναδικές προτάσεις με επώνυμες ηλεκτρικές  συσκευές ειδικού design.

Συμβουλές και ιδέες για ανακαίνιση κουζίνας από τη διακοσμήτρια Ελένη Βλαχάκη στο Χαλάνδρι

  • Σε μεγάλους και ανοιχτούς χώρους μη διστάσετε να επιλέξετε έντονα χρώματα. Η επιλογή μιας ταπετσαρίας για την επένδυση των τοίχων θα κάνει την κουζίνα σας πιο ζεστή και φιλόξενη.
  • Χαμηλή οροφή και χαμηλοί τόνοι. Όταν το ύψος του δωματίου δεν βοηθάει δημιουργήστε εσείς την ψευδαίσθηση επιλέγοντας ανοιχτά χρώματα.
  • Το γκρι είναι κομψό και επειδή είναι ψυχρό χρώμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή αν η διακόσμηση της κουζίνας σας είναι πιο μινιμάλ και βιομηχανική.
  • Επιπλέον, τα κόκκινα ντουλάπια συνδυάζονται όμορφα με μαύρα έπιπλα και λευκά κομμάτια για αντίθεση και ταιριάζουν τόσο στο παραδοσιακό στυλ όσο και σε ρουστίκ κουζίνα.
  • Μια καλή λύση είναι να τονίσουμε κάποια ή κάποιες κάθετες επιφάνειες αυτού του χώρου μ’ ένα κόκκινο που θα χαρίζει μια αίσθηση οικειότητας και συγχρόνως να αποτελεί στοιχείο της έκπληξης, σ’ένα κατά τα άλλα ουδέτερο χώρο.

 Η εταιρεία Systema di Cucina προτείνει ένα OIKONOMIKO ΠΑΚΕΤΟ για μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση κουζίνας μαζί με τα ηλεκτρικά, το οποίο περιλαμβάνει : Έπιπλα κουζίνας με βακελίτικες επιφάνειες μάτ,  σε επιλογή 20 χρωμάτων,  μαζί με όλα  τα ηλεκτρικά σκεύη του Ιταλικού οίκου Βompani, νεροχύτης carron  και απορ/ρας.( εκτός ψυγγείου) Τελική τιμή προσφοράς: 2271€  Περισσότερα για την προσφορά εδώ.

Δείτε παρακάτω πραγματικές ανακαινίσεις – μικρές κουζίνες  by Systema di Cucina σε μοντέρνο ύφος με βασικό γνώμονα το χώρο, τη λειτουργικότητα, τη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου για αποθηκευτικούς χώρους, την αισθητική, την άρτια ποιότητα επίπλων κουζίνας και αξεσουάρ, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Οικονομική ανακαίνιση

 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Minimal style

 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Inox, black, white

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: All white

Κείμενο – Ρεπορτάζ αγοράς: Ιωάννου Βικτώρια

Photo credit: Systema di Cucina

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αριστοτέλους 89, Χαλάνδρι | Τηλ: 210 6852770 | www.systemadicucina.gr