Η επιλογή των βαπτιστικών ίσως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της βάπτισης αλλά συγχρόνως το πιο βασικό. Κάθε μητέρα θέλει εκέινη την ημέρα η βάπτιση του παιδιού της να ξεχωρίζει, να μείνει στα μάτια όλων, σαν το πιο όμορφο μωρό του κόσμου. Εμείς στο ebiskoto  σας προτείνουμε Βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα.  Αν σας αρέσουν τα κλασικά παραδοσιακά πράγματα και αν σας φαίνεται τέλειος ο συνδυασμός του ροζ με το λευκό, τότε μπορείτε να επιλέξετε για τη βάπτιση της κόρούλας σας το θέμα της “μπαλαρίνας”. Το θέμα της μπαλαρίνας μπορείτε να το υποστηρίξετε με βαπτιστικά ρούχα χυτά και λιτά, μπομπονιέρες με τούλι και κορδέλες άσπρου και ροζ χρώματος, μπομπονιέρες παπουτσάκια πουέντ, ξύλινες μπομπονιέρες μπαλαρίνας, μπομπονιέρες κουτί τετράγωνο με κορδέλες άσπρου και ροζ χρώματος, προσκλητήρια βάπτισης με κορδέλες πουέντ ή απλός άσπρος ή ροζ φάκελος. Οι παρακάτω εταιρείες δραστηριοποιούνται στο χώρο της βάπτισης πολλά χρόνια και αναλαμβάνουν να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε μαζί τους, τη  βάπτιση που ονειρεύεστε για το παιδί σας.

Βάπτιση με θέμα μπαλαρίνα

 Προσκλητήριο βάπτισης με θέμα μπαλαρίνας. Mymastoras 

Χειροποίητο βιβλίο ευχών με θέμα τη μπαλαρίνα “μικρά θαυματάκια

Καδράκι και χειροποίητη μπιζουτιέρα  “μικρά θαυματάκια

Ξύλινο χειροποίητo βιβλίο ευχών με θέμα τη μπαλαρίνα, ζωγραφισμένο στο χέρι πεπαλαιωμένο, στο χρώμα του  ξύλου λευκό ή καφέ και δέσιμο με δέρμα. Empnefseos-Poiisis

Ξύλινο χειροποίητο κουτί βάπτισης μπαλαρίνα Empnefseos-Poiisis

 Ξύλινος καναπές μπαλαρίνα Μάρι Μπέλ, τηλ: 210 4117363

Μπαλαρίνες παπουτσάκια βάπτισης Kapageridou τηλ: 210 578 1153

Τούρτα βάπτισης Μαρία Ξερικού, τηλ: 210 6131598

Δύο προτάσεις διακόσμησης τραπεζιού, με θέμα τη μπαλαρίνα. Οι κορδέλες έχουν χάρη και φινέτσα. Melisa Graphics, τηλ: 210 8982804.

 

 

Από: Αναστασία Γεωργούδη

Ρεπορτάζ αγοράς: Ιωάννου Βικτώρια