Μοντέρνα βαπτιστικά ρούχα για αγόρια. Bαπτιστικά ρούχα αγοριών σε εξαιρετική ποιότητα και σχεδίαση καθώς παντρεύει τη σύγχρονη κομψότητα με την παιχνιδιάρικη διάθεση παιδικής ηλικίας. Μοναδικές και ξεχωριστές δημιουργίες, για τα αγόρια μας. Δείτε 5 προτάσεις βάπτισης  2020.

  • DAIOS ΣΕΤ 5ΤΕΜ:Κομψό μοντέρνο σετ με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό jacquard σακάκι, διακοσμημένο με υπέροχα κουμπιά και μοναδικές λεπτομέρειες .Το σετ αποτελείται από 5 τεμ. (σακάκι παντελόνι, πουκάμισο,τραγιάσκα ή καπέλο και διακοσμητική αλυσίδα στο παντελόνι ). Το σετ διατίθενται σε μεγέθη από 1 έως 8 ετών.
  • DIAS SET 6TEM:Ιταλική φινέτσα σε ένα σύνολο με εξαιρετικά υφάσματα, από 100% λινό (master of European linen), που δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό. Ένα κομψό σύνολο για τους μικρούς πρωταγωνιστές .ΠΡΟΣΟΧΗ: απο 1/1/2020 το παντελόνι του σετ θα διατίθεται μόνο σε χρώμα blue 100% cotton και όχι μπεζ. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ.(γιλέκο, παντελόνι,...Μεγέθη από 1 έως 12 ετών. Σημείωση: Το καπέλο περιλαμβάνεται στο σετ μόνο για τα μεγέθη 1-3 ετών .
  • HREAS ΣΕΤ 6ΤΕΜ: Ιδιαίτερο σύνολο από εξαιρετικό βαμβακερό πουκάμισο και μοναδικό Jacquardγιλέκο με εντυπωσιακό ύφασμα στην πλάτη. Είναι διακοσμημένο με όμορφα κουμπιά Fratus και εκπληκτικό double παπιγιόν. Το παντελόνι από βαμβακερή δροσερή καπαρντίνα σε bluepetrol απόχρωση συμπληρώνει το outfit. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. (παντελόνι, πουκάμισο, γιλέκο, καπέλο ή τραγιάσκα παπιγιόν  και διακοσμητική αλυσίδα στο παντελόνι). Διαθέσιμα μεγέθη: από 1 έως 12 ετών. Σημείωση: Το καπέλο περιλαμβάνεται στο σετ μόνο για τα μεγέθη 1-3 ετών (σετ 6 τεμ). Για τα μεγέθη 4-12 ετών δεν συμπεριλαμβάνεται στο σετ το καπέλο (σετ 5 τεμ.)
  • FEDON:Εντυπωσιακό σύνολο από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα (λινό και βαμβάκι), διακοσμημένο με υπέροχα κουμπιά και μοναδικές λεπτομέρειες.To σακάκι και το πουκάμισο είναι 100% λινό, που συνδυάζονται με το όμορφο μοντέρνο παντελόνι από 100% βαμβακερό Jacquard. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. (σακάκι,παντελόνι, πουκάμισο, καπέλο, μαντηλάκι και ασορτί ζώνη).

Το μυστικό της επιτυχίας,  είναι το πάθος για την λεπτομέρεια το οποίο είναι εμφανές παντού! Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια βαπτιστικά ρούχα που μας άρεσαν πολύ! Η επιλογή είναι δική σας….

DAIOS

DIAS

HREAS

FEDON

 

 

Όλα τα παραπάνω βαπτιστικά ρούχα επιλεκτικά μπορείτε να τα βρείτε:

ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ | Θηβών 166A, Περιστέρι. τηλ: 210 578 1153
Facebook:Καπαγερίδου Σοφία