Μοντέρνα βαπτιστικά ρούχα για αγόρια. Μοντέρνα αντίληψη,  βαπτιστικά ρούχα αγοριών με εξαιρετική ποιότητα και σχεδίαση που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με την παιχνιδιάρικη διάθεση της παιδικής ηλικίας. Μοναδικές και ξεχωριστές δημιουργίες, για τα αγόρια μας.

Στην πάνω φωτογραφία η Ιταλική φινέτσα με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε ένα σύνολο που αποτελείται από βαμβακερό γιλέκο στολισμένο με υπέροχα κουμπιά FRATUS και παντελόνι σε ίσια γραμμή από σύμμικτο ύφασμα (βαμβάκι και μετάξι). Το πουκάμισο σε γραμμή slim-fit είναι φτιαγμένο από βαμβακερή ποπλίνα με ιδιαίτερο print. Το δερμάτινο παπιγιόν με τα print, ασορτί…

Η παρακάτω φωτογραφία με το κλασσικό σύνολο σε μοντέρνους συνδυασμούς με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό σακάκι και παντελόνι διακοσμημένα με υπέροχα κουμπιά. Το σύνολο συμπληρώνει βαμβακερό τυπωτό πουκάμισο από φίνα ποπλίνα oxford. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. (σακάκι, παντελόνι, πουκάμισο, καπέλο διακοσμητική χειροποίητη αλυσίδα στο παντελόνι και παπιγιόν). Ένα μοναδικό σύνολο για τον μικρό πρωταγωνιστή…  Το μυστικό της επιτυχίας,  είναι το πάθος για την λεπτομέρεια το οποίο είναι εμφανές παντού! Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια βαπτιστικά ρούχα που μας άρεσαν πολύ! Η επιλογή είναι δική σας….

Όλα τα παραπάνω βαπτιστικά ρούχα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε:

ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ | Σαρανταπόρου 6, Περιστέρι. τηλ: 210 578 1153
Facebook:Καπαγερίδου Σοφία