Μοντέρνα βαπτιστικά ρούχα για αγόρια. Μοντέρνα αντίληψη,  βαπτιστικά ρούχα αγοριών με εξαιρετική ποιότητα και σχεδίαση που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με την παιχνιδιάρικη διάθεση της παιδικής ηλικίας. Μοναδικές και ξεχωριστές δημιουργίες, για τα αγόρια μας.

  • Zack: Μοντέρνο σύνολο από εντυπωσιακό καρό σύμμεικτο βαμβακερό γιλέκο στολισμένο με υπέροχα κουμπιά FRATUS και ασορτί βαμβακερό παντελόνι σε ίσια γραμμή σε χρώμα blue marine.Το βαμβακερό πουκάμισο έχει διακοσμηθεί με υπέροχο δερμάτινο παπιγιόν. Επιλογή με στυλ για τους μοντέρνους μικρούς μας φίλους. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. (γιλέκο, παντελόνι, πουκάμισο, παπιγιόν, ζώνη και καπέλο). Για τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το αντίστοιχο αμάνικο μπουφάν Zack. Το σετ διατίθενται σε μεγέθη από 1 έως 8 ετών.
  • Huggo:Σετ 4 τεμ. αποτελούμενο από βαμβακερό κοτλέ παντελόνι, συνδυασμένο με βαμβακερό πουκάμισο και κοτλέ βαμβακερό γιλέκο. Στο σετ περιλαμβάνεται και ασορτί φουλάρι. Συνδυάζεται με επιπλέον (extra) τραγιάσκα. Μεγέθη από 6 έως 30 μηνών.
  • Roben:Σετ 4 τεμ. αποτελούμενο από καπαρντίνα παντελόνι με τιράντες ,συνδυασμένο με βαμβακερό πουκάμισο και velour βαμβερό γιλέκο. Συνδυάζεται με ασορτί επιπλέον τραγιάσκα. Μεγέθη από 6 έως 30 μηνών.
  • Even:Κλασσικό σύνολο σε μοντέρνους συνδυασμούς με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό κοτλέ κοντό σακάκι διακοσμημένο με υπέροχα κουμπιά και βαμβακερό παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το σύνολο συμπληρώνει βαμβακερό τυπωτό πουκάμισο από φίνα ποπλίνα διακοσμημένο με ένα υπέροχο δερμάτινο παπιγιόν. Το σετ αποτελείται από 6 τεμ. (σακάκι, παντελόνι, πουκάμισο, καπέλο, ζώνη και παπιγιόν). Ένα υπέροχο σύνολο για ιδιαίτερες στιγμές και όχι μόνο. Διατίθενται σε μεγέθη από 1 έως 8 ετών.
  • Kenzo:Κομψό μοντέρνο σετ με εξαιρετικής ποιότητας βαμβακερό velour σακάκι «frako style» και βαμβακερό παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το σύνολο συμπληρώνει βαμβακερό πουκάμισο σε γραμμή tailored slim-fit για παπιγιόν. Το σετ αποτελείται από 7 τεμ. (σακάκι, παντελόνι, ζακάρ γιλέκο, πουκάμισο, ζώνη, παπιγιόν και τραγιάσκα). Ένα μοναδικό σύνολο για τον μικρό πρωταγωνιστή της ζωής σας.
  • Liam:Ιταλική φινέτσα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε ένα σύνολο που αποτελείται από εντυπωσιακό καρό σακάκι, βαμβακερό γιλέκο στολισμένο με υπέροχα κουμπιά FRATUS και ασορτί παντελόνι σε ίσια γραμμή από φίνο βαμβακερό ύφασμα. Το πουκάμισο σε γραμμή slim-fit είναι φτιαγμένο από βαμβακερή ποπλίνα διακοσμημένο με ιδιαίτερο παπιγιόν. Το σετ αποτελείται από 8 τεμ. (σακάκι, γιλέκο, παντελόνι, πουκάμισο, παπιγιόν, καπέλο ή τραγιάσκα, μαντηλάκι και ζώνη). Ένα κομψό σύνολο για τους μικρούς πρωταγωνιστές. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα παπούτσια της συλλογής «Designer’s Cat shoes». Διατίθενται σε μεγέθη από 1 έως 8 ετών.

Το μυστικό της επιτυχίας,  είναι το πάθος για την λεπτομέρεια το οποίο είναι εμφανές παντού! Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά κάποια βαπτιστικά ρούχα που μας άρεσαν πολύ! Η επιλογή είναι δική σας….

Βαπτιστικόρούχο Zack

Βαπτιστικόρούχο Zack

Βαπτιστικό ρούχο Huggo

Βαπτιστικό ρούχο Roben

Βαπτιστικό ρούχο Even

Βαπτιστικό ρούχο Kenzo

Βαπτιστικό ρούχο Liam

 

Όλα τα παραπάνω βαπτιστικά ρούχα επιλεκτικά μπορείτε να τα βρείτε:

ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ | Σαρανταπόρου 6, Περιστέρι. τηλ: 210 578 1153
Facebook:Καπαγερίδου Σοφία