Μοναδικά δώρα! Χειροποίητα μπουκάλια για βάπτιση…

Χαρίστε ένα μοναδικό δώρο σε φίλο, σε κουμπάρο στις υποχρεώσεις σας. Φτιάξτε το μπουκάλι των αρραβώνων, του γάμου και της βάπτισης σας. Επιλέξτε το θέμα που σας αρέσει και χαρίστε  ένα μοναδικό και ξεχωριστό δώρο!

Μια ιδαίτερη πρόταση για βάπτιση και γάμο! Μπουκάλι με το όνομα του παιδιού σας, μπουκάλι με τη φωτογραφία του παιδιού καθώς και πολλά σχέδια και ιδέες ανάλογα με τον τόπο και το χρόνο της εκδήλωσης.

H εταιρεία Dasiotis Winery εκτός του καταπληκτικού κρασιού που διαθέτει, απέκτησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ιδιαίτερης αισθητής. Δημιούργησε για το κοινό της, για εσάς, μοναδικές φιάλες κρασιού κόκκινου ή λευκού ζωγραφισμένες στο χέρι με καταπληκτικές μεταλλικές, χρυσές, χρωματιστές διακοσμητικές επιφάνειες για ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα σε μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

  • Με τις ζωγραφιστές χειροποίητες δημιουργίες με κρασί,  εξασφαλίζετε ένα μοναδικό δώρο τέχνης σε φίλους, συγγενείς, στους πελάτες σας.
  • Μια ξεχωριστή πρόταση δώρου για γάμο και βάπτιση!
  • Εξασφαλίζετε ένα μοναδικό προϊόν με κρασί κόκκινο ή λευκό που απογειώνει τη γεύση. Ένα ιδανικό  δώρο που δεν το πετάς!
  • Ένα ιδανικό  δώρο με κρασί με τη δική σας σφραγίδα καθώς έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το δικό σας ξεχωριστό μπουκάλι κατόπιν παραγγελίας.

Το ιδανικότερο δώρο. Χειροποίητο ζωγραφιστό μπουκάλι by Dasiotis Winery .

Επιλέξτε το θέμα που σας αρέσει και χαρίστε  ένα μοναδικό και ξεχωριστό δώρο!Το μπουκάλι το οποίο διατίθεται μαζί με μια ειδική συσκευασία μεταφοράς  για να αντέξει τη μεταφορά του με ασφάλεια και να φτάσει στον προορισμό του σε όλη την Ελλάδα.

Ειδική παρατήρηση: Το κάθε μπουκάλι είναι χειροποίητο και δεν υπάρχει σε μεγάλο απόθεμα γι’ αυτό η παραγγελία θα πρέπει να δίνετε 7 ημέρες πριν την παράδοση του.

Δείτε το κατάστημα μας στο Facebook.  Τηλεφωνικές παραγγελίες:(9:00πμ. -20:00μμ.)

τηλ: 26410 59018

κιν1: 6978862412

κιν2: 6976008373

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο.