Η WEvent.gr,

Είναι μια εταιρεία οργάνωσης και δημιουργικής διακόσμησης εκδηλώσεων Γάμου και Βάπτισης. Η Ευρυδίκη, Event Creative Stylist & Designer της WEvent.gr, θα επιμεληθεί το δικό σας Big Day, παραδίδοντας ένα μοναδικό, Elegant και Chic αποτέλεσμα. Σχεδιάζει τις πιο ιδιαίτερες και φρέσκιες ιδέες μέσα από αναρίθμητα στυλ και τάσεις παγκοσμίως.

Διαθέτοντας ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ και μοναδική ικανότητα να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα, δημιουργεί κυριολεκτικά τις πιο παραμυθένιες εκδηλώσεις. Κάθε γάμος, βάπτιση ή άλλη εκδήλωση που αναλαμβάνει, διακρίνεται για τη φωτογραφικά σκηνοθετημένη διακόσμηση και ιδιαιτέρως για τη φαντασία της.

Κάθε φορά και μια διαφορετική ιδέα. Μικρά έργα τέχνης, couture τραπεζομάντηλα, βιβλία ευχών έως και κάθε άλλη λεπτομέρεια, σχεδιάζονται ειδικά και δημιουργούνται χειροποίητα για να απογειώσουν το σκηνικό και τη χαρά σας.

Απολαύστε λοιπόν μια ολόδική σας εκδήλωση, παραμυθένια στολισμένη & σχεδιασμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες και οικονομικό πλάνο. Επιλέξτε, Συνθέστε και Δημιουργήστε. Αξιοποιήστε την εμπειρία & τη συμβουλευτική που σας προσφέρει δωρεάν. Με ευέλικτα πακέτα Πλήρους & Πλούσιου Στολισμού χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Παρακάτω θα δείτε μια πραγματική βάπτιση με θέμα τη θάλασσα  δημιουργία της WEvent.gr.

Θαλασσινός αέρας σε όλες τις λεπτομέρειες, από την κολυμπήθρα, τον εξωτερικό στολισμό της εκκλησίας, τη διακόσμηση του υπέροχου αιθρίου του προσκυνήματος της Αγ. Βαρβάρας, μέχρι τα γλυκά, τις μπομπονιέρες, το βιβλίο ευχών, τα διακοσμητικά και τα λουλούδια. Η λεπτομέρειά μας έφτασε μέχρι τα λεμονάκια που χρησιμοποιήθηκαν για τη σπιτική μας λεμονάδα (στημένη από τα χεράκια μου), τα οποία βρήκα από το λεμονοδάσος Πόρου. Οι μπομπονιέρες φυσικά από το καταπληκτικό MY DREAM by Maria Kakou   σαπουνάκι ψαράκι και καραβάκι. Όλα επακριβώς συνδυασμένα με απίστευτη λεπτομέρεια και μεράκι για ονειρικά ταξίδια και φυσικά χειροποίητα!
 5316306_orig

Τηλ: 210-49.71.854 | mob:  6947-820.460

www.fb.com/WonderLandEvent | www.WEvent.gr