Βάπτιση με θέμα το τρένο.Εάν σας αρέσει να ξεχωρίζετε και θέλετε μια μοντέρνα πρόταση βάπτισης με χρώμα, το “τρένο” είναι μία επιλογή. Το τρένο σαν θέμα, μπορεί να” ντυθεί” πολύ ωραία με κόκκινο, μπλε και άσπρο χρώμα, από το προσκλητήριο, τις μπομπονιέρες, το βαπτιστικό κουτί, το στολισμό στο προαύλιο της εκκλησίας, τη διακόσμηση και το στολισμό του χώρου δεξίωσης. Το ebiskoto σας προτείνει να δείτε τη παρακάτω βάπτιση που επιμελήθηκε και οργάνωσε η εταιρεία Melisa Graphics και χρησιμοποίησε χρώματα έντονα για να δώσει μια μοντέρνα και chic βάπτιση στο Βalux Prive.

Photo: Melisa Graphics  –  Κείμενο-ρεπορτάζ : Ιωάννου Βικτώρια


  • Μοντέρνο προσκλητήριο βάπτισης  τρένο με φάκελο Blue Navy ματ χαρτί και κάρτα από λευκό χρώμα με μια εντυπωσιακή μπλε κορδέλα με άσπρα γαζιά.
  • Η χειροποίητη μπομπονιέρα για τα παιδιά συνδυάζει κόκκινες λεπτομέρειες φιογκάκι και κουμπιά, το ωραίο γαλάζιο τρένο από καρό ύφασμα με εξωτερικά μπλε γαζιά σε συνδυασμό με το βαθύ μπλε χρώμα και τα ζαχαρωτά δίνουν ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Μοντέρνο, χαρούμενο, παιχνιδιάρικο.
  • Το βαπτιστικό κουτί ακολουθεί το θέμα “Τρένο”.
  • Βιβλίο ευχών, ζαχαρωτά για τα παιδιά  στην είσοδο του χώρου δεξίωσης .
  • Διακόσμηση και στολισμός τραπεζιού με γαλάζιες ορτανσίες και το τρένο. Η στολισμός και η διακόσμηση των τραπεζιών στην δεξίωση  είχαν δύο θέματα,  γαλάζιες ορτανσίες και μπλε κουτί  με ζαχαρωτά.

Melisa Graphics

Όλγας 39, Γλυφάδα, τηλ: 210 8982804

www.melisagraphics.gr