Βάπτιση με κουφέτα Χατζηγιαννάκη

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη συνεχίζει να παράγει νέα προϊόντα εδώ και 60 χρόνια, έχοντας κατακτήσει επανειλημμένες φορές βραβεία και ανώτατες διακρίσεις για την γεύση και την ποιότητα των ειδών της. Το κάθε κουφέτο που φέρει το «επώνυμο» Χατζη­γιαννάκη, είναι πάντα ιδιαίτερο και ξεχωριστό, γιατί οι λεπτο­μέρειες στα χαρακτηριστικά του ποιοτικού κουφέτου, είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά.

 

Τι είναι ποιοτικό  κουφέτο;

•  Ο πυρήνας του κουφέτου περιέχει είτε ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο άριστης ποιότητας και μεγάλο σε μέγεθος, είτε πραγματική σοκολάτα (μαύρη, γάλακτος ή λευκή), μη χρω­ματισμένη, που παράγεται από τους τεχνίτες , οι οποίοι κα­ταθέτοντας την τεχνική τους και το μεράκι τους, τηρώντας ταυ­τόχρονα τους κανόνες διασφάλισης ποιότητας σε όλο το φάσμα της παραγωγής, μας χαρίζουν το τέλειο αποτέλεσμα που όλοι γευόμαστε στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας.

401616_376744342364184_958486503_n

•  Η λεπτή επίστρωση ζάχαρης, πολύ καλής ποιότητας, πoυ καλύπτει τον πυρήνα του κουφέτου, έχει ως αποτέλεσμα vα «σπάει» εύκολα το κουφέτο και να αναδεικνύεται η γεύση του καθώς επίσης δίνει τη δυνατότητα παραγωγής περισσότερων κουφέτων ανά κιλό και κατ επέκταση περισσότερα τεμάχια σε μπομπονιέρες. Αντίθετα, τα εισαγόμενα κουφέτα, που ξε­κινούν με μικρότερη αρχική τιμή και δίνουν την εντύπωση της πιο συμφέρουσας αγοράς, ουσιαστικά είναι ακριβότερα, αφού η επίστρωση ζάχαρης είναι πολύ περισσότερη (τουλάχιστον διπλάσια), οπότε αντιστοιχούν λιγότερα κουφέτα ανά κιλό.

Η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη διαθέτη μεγάλη γκάμα επιλογών και μπορείτε να σχεδιάσετε το τυπωμένο κουφέτο της φαντασίας σας και να επιλέξετε την γεύση του.

www.hatziyiannakis.gr