Θέλετε η εκδήλωση σας να γίνει σε κάποιο ζεστό και φιλικό χώρο; Σας αρέσει η ελληνική κουζίνα και οι παραδοσιακές συνταγές; Τότε σας βρήκαμε το εστιατόριο που έχει τη φήμη ενός από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης μας  στην Αθήνα, με οδηγό τις παραδοσιακές συνταγές, την ποιότητα και τις αγνές πρώτες ύλες της πατρίδας μας,  σε προσιτές τιμές.

Εκδηλώσεις χειμώνα και καλοκαίρι στην  πανέμορφη αυλή…

Σαλματάνης παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα . Η οικογένεια Σαλματάνη, πιστή στο ραντεβού με την ελληνική κουζίνα, εμπλουτίζει τις παραδοσιακές συνταγές του χθες με τους μαγειρικούς νεωτερισμούς του σήμερα. Το ιστορικό εστιατόριο Σαλματάνη της Κηφισιάς που λειτούργησε το 1920 για πρώτη φορά δικαίως έχει συνδεθεί με το εξαιρετικό σπιτικό φαγητό. Ο chef Μάριος Σαλματάνης, από τους ελάχιστους Έλληνες αποφοίτους της κορυφαίας γαλλικής σχολής μαγειρικής Ritz Escoffier, δημιουργεί έργα γεύσης και εγγυάται άψογα πιάτα τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε νοστιμιά. Οι «καλλιτεχνίες» του σερβίρονται εν μέσω του φιλικού, οικείου περιβάλλοντος που τόσο αγαπήθηκε από τους θαμώνες όλα αυτά τα χρόνια. Οι ξύλινες οροφές στο εστιατόριο Σαλματάνη δίνουν θέρμη στην ατμόσφαιρα, οι τοίχοι από πυρότουβλα «εγκλιματίζονται» στο cozy ύφος και το τζάκι «περιμένει» υπομονετικά τις κρύες νύχτες του χειμώνα για να ανάψει.

Η κουζίνα τους, εξακολουθεί να βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και να ευωδιάζει Ελλάδα. Άλλωστε, μαγειρεύουν μόνο με τοπικά προϊόντα, χρησιμοποιούν αυστηρά εποχιακά λαχανικά από το δικό τους μποστάνι και ταξιδεύουν κάθε χρόνο στα Γρεβενά και τη Φλώρινα, για να επιλέξουν περισσότερα από 13 είδη μανιταριών, τα περισσότερα εκ των οποίων σπανίζουν. Στο εστιατόριο Σαλματάνης διοργανώνονται εταιρικά γεύματα, καθώς παρέχεται wi-fi και άρτιος τεχνολογικά εξοπλισμός.

Επίσης το μαγαζί προσφέρει μενού για δεξιώσεις γάμου και δεξιώσεις βαπτίσεων έως 150 άτομα  και ζωντανή μουσική.
Πιο συγκεκριμένα: Το εστιατόριο Σαλματάνης αναλαμβάνει την Οργάνωση Εκδηλώσεων για  τις ποιο ευχάριστες στιγμές της ζωής σας.
  • Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς
  • Γενέθλια
  • Γάμοι
  • Δεξίωση Βάπτισης
  • Εταιρικά Τραπέζια
  • Ρεβεγιόν Χριστουγέννων
Κατανοώντας την οικονομική συγκυρία της εποχής, έχουν προσαρμόσει τις τιμές σε άριστα επίπεδα σε σχέση με την ποιότητα. Προσιτές τιμές για όλους!
Περισσότερρες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Αγ. Τρύφωνος & Συγγρού 18, Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 8015394