Η αγάπη για το λουλούδι, η επιλογή ικανών συνεργατών και η πάγια άποψη για την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, συνέτειναν ώστε να καθιερωθεί στην αντίληψη του κόσμου ως μία επιχείρηση που διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ώστε να κάνει κάποιον να νιώσει ασφαλής, είτε πρόκειται για την αποστολή μιας απλής ανθοδέσμης, είτε πρόκειται για την αποστολή ενός μπουκέτου γέννησης, είτε για την κάλυψη της εταιρικής του εκδήλωσης ή για την διακόσμηση της δεξίωσης βάπτισης και του γάμου του.

Ο κόσμος του Studio 7 απαρτίζεται από εικόνες μαγικές, χρώματα, σπάνια λουλούδια και μεθυστικές μυρωδιές από τις 4 εποχές του χρόνου. Εμπιστευθείτε τους ανθρώπους του Studio 7 στις πιο ιδιαίτερες και γιορτινές στιγμές σας. Σχεδιάστε μαζί τους το concept της Βάπτισης, του γάμου και συζητήστε τις λεπτομέρειες της δεξίωση σας. Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στην διακόσμηση, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα λουλούδια και διακοσμητικά υλικά. Με ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια, η ομάδα του Studio 7 θα σας παρουσιάσει πρωτότυπες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν. Με βάση την εικόνα, το ύφος και το στυλ που εσείς θα επιλέξετε.

Studio7

Μπουκέτο γέννησης με νεραγούλες και τριαντάφυλλα, Studio7.

H πολύ καλή γνώση των εκκλησιών, των χώρων και των ιδιαιτεροτήτων τους, αποτελεί μια από τις ειδικότητες του τμήματος της επικοινωνίας. Το Studio 7 διαθέτει χώρους 1.000 τ.μ. άνετο πάρκινγκ, καταστήματα λιανικής με έξυπνα και πρωτότυπα δώρα, εργαστηριακούς χώρους, εκθετήριο, φωτογραφικό studio, αίθουσα προβολής-δειγματισμών και εννέα αυτοκίνητα-ψυγεία.

“ξεχωριστές ιδέες για τις πιο μοναδικές στιγμές μιας νέας ζωής “

 “αφεθείτε στη δημιουργικότητά μας και κρατήστε ανεξίτηλες αναμνήσεις”

 

Studio7 

Κηφισιά, Τατοίου 127, τηλ:210 6833366

Μαρούσι, Μαιευτήριο ΜΗΤΕΡΑ τηλ:210 6829126

Κολωνάκι, Καψάλη 5, τηλ:210 7228740