Μαρία Ξερικού. 27 χρόνια γλυκών δημιουργιών!  Όταν η φαντασία συναντά τη δημιουργία, απλά υλικά ζαχαροπλαστικής μετατρέπονται σε γλυκά έργα τέχνης.Τούρτα Βάπτισης, τούρτα γενεθλίων, τούρτα γιορτών, τούρτα για παιδικά πάρτι…

Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που για πρώτη φορά άρχισε να πλάθει ιδέες και να δημιουργεί όνειρα φτιαγμένα από ζάχαρη. Πάνω απ’ όλα όμως, αυτό που κάνει τη σχέση ξεχωριστή είναι πως έδινε και συνεχίζει να δίνει ένα ιδιαίτερο τόνο στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Γάμο, Βάπτιση, Γενέθλια, Γιορτές, Εκδηλώσεις. Όλη την καλλιτεχνική της δημιουργία την βάζει για τους πιο δύσκολους  και απαιτητικούς της πελάτες, τα παιδιά. Ιδιαίτερη έμφαση στην μεγαλύτερη στιγμή της ζωής τους, τη βάφτιση και αργότερα για τα γενέθλια τους, τα παιδικά πάρτι, κ.λ.π. Δεν υπάρχει κανένα θέμα ή σχέδιο που επιθυμείτε για τον μικρό σας πρίγκιπα ή την μικρή σας νεράιδα,   που να μην μπορεί να το υλοποίησει και να το παραγγείλετε. Πάντα σε συνεργασία μαζί σας και με ένα εύλογο χρονικό διάστημα παράδοσης.

Στη Βάπτιση το γλυκό είναι ένα έθιμο για να ευχηθούν οι καλεσμένοι να είναι η ζωή του μωρού πάντα γλυκιά. Είναι εγγυημένο ότι θα μαγέψετε τους καλεσμένους σας με τις δημιουργίες της Μαρίας Ξερικού. Απολαύστε  κάποιες νέες  δημιουργίες.

 

Εθνικής Αντιστάσεως 25, Βριλήσσια τηλ: 210 6131598

www.mariaxerikou.gr