Τούρτες, Cake pops, Cupcakes μόνο για αγόρια. Γευστικότατες τούρτες βάπτισης. Μοναδικές τούρτες μόνο για αγόρια. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά; Μικροί και μεγάλοι περιμένουν υπομονετικά να δοκιμάσουν την τούρτα που θα παρουσιάσουν στην εκδήλωση σας αλλά και να την θαυμάσουν, μια και τα τελευταία χρόνια εκτός από τις εκπληκτικές γεύσεις τους, μοιάζουν περισσότερο με Εικαστικά έργα τέχνης-γλυκές δημιουργίες. Προτάσεις και ιδέες,  μοναδικά σχέδια  στις τούρτες βάπτισης.

Φυσικά, όλες οι αποχρώσεις του μπλε δεσπόζουν αλλά και άλλα χρώματα μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με τη θεματική βάπτιση που θα επιλέξετε. Τα θαλασσινά μοτίβα κεντρίζουν το ενδιαφέρον το καλοκαίρι, ψαράκια, όστρακα και κοχυλάκια, καραβάκια, αστερίες είναι ιδιαίτερα αγαπητά θέματα, όπου μας παραπέμπουν και μας ταξιδεύουν σε αγαπημένες παραλίες. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας,  με καλοκαιρινό θέμα,  θα σας μαγέψουν και θα σας ταξιδέψουν από τώρα:

Cake pops, Cupcakes. Ιδανικά γλυκίσματα μόνο για αγόρια  για να τα προσφέρεται μετά τη λήξη του μυστηρίου. Συνήθως μετά το μυστήριο της Βάπτισης προσφέρονται κάποια γλυκά ως συνοδευτικά της μπομπονιέρας. Οι επιλογές σας είναι πολλές ανάλογα με το θέμα και το ύφος που θα επιλέξετε να έχει η βάπτισης του παιδιού σας, παραδοσιακή βάπτιση, μοντέρνα βάπτιση, θεματική βάπτιση;  Εμείς από το ebiskoto σας προτείνουμε να δείτε την τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, τα γευστικότατα Cupcakes,  τα οποία  διατίθενται σε διάφορες γεύσεις, σοκολάτα, φράουλα, κρέμα κα. Τo ιδιαίτερο σε αυτό το γλυκό είναι η κάλυψη του κέικ από βουτυρόκρεμα, το οποίο είναι ευπαρουσίαστο και μπορεί να μετατραπεί σε έργο τέχνης,  ανάλογα με τη θεματική βάπτιση και τα ανάλογα υλικά.

Μια άλλη πρόταση που είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στα παιδιά,  είναι τα Cake pops που δεν είναι τίποτα άλλο από κέικ με διάφορες επικαλύψεις. Αυτές οι μικρές γλυκές μπουκίτσες από κέικ πάνω σε sticks, διακοσμημένα με διάφορα  σχέδια και χρώματα. Άπειρες επιλογές.  Τέλος έαν θέλετε παριζιάνικο άερα στη Βάπτισης του παιδιού σας, τα γαλλικά Μacarons είναι μια παραδοσιακή γαλλική λύση, από αμυγδαλόψιχα και μαρέγκα με διάφορες γεύσεις στη γέμιση όπως  γέμιση λεμόνι,  γέμιση σοκολάτα, μασκαρπόνε-λεμόν κα. Για να πετύχει η εκδήλωση σας είτε κάνετε δεξίωση βάπτισης σε κάποιο κτήμαή αίθουσα, είτε παραμείνετε στο προαύλιο της εκκλησσίας για μια  mini δεξίωση 3 tips να θυμάστε:

1.Περιποιηθείτε του καλεσμένους σας.

2.Οργανωθείτε καλά ( για να μην ξεφύγετε από το budget που έχετε κατά νου να διαθέσετε)

3.Φαντασία και καλή διάθεση

 

Κείμενο-Ρεπορτάζ: Γεωργούδη Αναστασία