Υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο από κάτω

Η μεγάλη τάση των τελευταίων ετών ανέδειξε τα κρεβάτια με έξτρα χώρο από κάτω. Στα περισσότερα διαμερίσματα η διαρρύθμιση του υπνοδωματίου δεν είναι η καλύτερη: τα περισσότερα δωμάτια είναι πολύ μικρά. Έτσι,  με αυτό ως δεδομένο η λύση του υπερυψωμένου κρεβτατιού με γραφείο είναι πολλές φορές μονόδρομος. Παρόλα αυτά, οι επαγγελματίες ξέρουν από διακόσμηση και μπορούν να λύσουν τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα. Κοίταξε,  πως μπορείς να δημιουργήσεις μια σύνθεση με λειτουργικότητα….έπιπλα με χαρούμενη αίσθηση, έπιπλα με χρώμα, με παιχνιδιάρικη διάθεση και πολλά διακοσμητικά παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα:  Το υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο είναι μια στιβαρή κατασκευή από μασίφ ξύλο της σειράς TILI  το οποίο συνδυάστηκε με το ανεξάρτητο κρεβάτι της σειράς Elegant.

To concept σε αυτή την περίπτωση ήταν ένα υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο από κάτω , ένα ακόμη κρεβάτι διαφορετικής αισθητικής, παιδικά έπιπλα με χρώμα, χαρούμενο δωμάτιο, έπιπλα με δυνατότητα να διαχωριστούν και να λειτουργήσουν ανεξάρτητα και αυτόνομα. Ακριβώς αυτό προσφέρει η πολυμορφική σύνθεση TILI!!!

H σειρά επίπλων TILI της Laro μπορεί να δώσει λύση και να προσαρμοστεί σε κάθε δωμάτιο. Το ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό design της, προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής κλειστών ή ανοιχτών στοιχείων αποθήκευσης, διαφορετικές εκδόσεις γραφείων και πολυμορφικά κρεβάτια. Με την προσθήκη ή αφαίρεση στοιχείων μπορείς να φτιάξεις το δικό σου δωμάτιο ΤILI, σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού. Από την άλλη Καθώς οι 12 επιλογές αποχρώσεων σε περιμένουν για να κάνεις τους δικούς σου χρωματικούς συνδυασμούς με την ασφάλεια των οικολογικών χρωμάτων.

Το ανεξάρτητο κρεβάτι Εlegant φέρει την υπογραφή της Εlite Strom!!! Ντύνεται με ύφασμα της αρεσκείας σου, διατίθεται σε ποικιλία διαστάσεων, με ύφασμα που αφαιρείται και πλένεται.