Ανακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζινα

Σήμερα, θα σας παρουσιάσω μια ανακαινισμένη κουζίνα διαμερίσματος στο Μαρούσι από την εταιρεία Systema di Cucina. O στόχος ήταν η δημιουργία μιας λειτουργικής κουζίνας, με μοντέρνα όψη, η οποία έπρεπε να δένει αρμονικά με το χώρο του σπιτιού καθώς το σαλόνι ήταν ενιαίο με την κουζίνα. Η ανάγκη για μια αίσθηση φρεσκάδας, αισιοδοξίας ήταν αυτό ακριβώς που καθόριζε και περίμεναν οι ιδιοκτήτες της κατοικίας να δουν στην κουζίνα τους.
Το παιχνίδι των αντιθέσεων πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και τα βλέμματα του κοινού… Έτσι, και αυτή η ανακαινισμένη κουζίνα στο Μαρούσι. Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας λευκού χρώματος, μ’ ένα έντονο παιχνίδι αντιθέσεων μαύρου, κόκκινου και γκρι έκλεψαν τις εντυπώσεις.  Όλα τα έπιπλα, τα υλικά και οι ηλεκτρικές συσκευές, είχαν το ρόλο τους για τη δημιουργία ενός αρμονικού τελικού αποτελέσματος. Ακόμη, και η ειδική κατασκευή επίπλου τύπου μπουφέ, με τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο,  κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες τις συγκεκριμένης κατοικίας, στο πλαίσιο της ανακαίνισης και να ταιριάζει με το ύφος του ενιαίου χώρου.Τα ιδιαίτερα πλακάκια – τουβλάκια στην πλάτη του πάγκου της κουζίνας,  δίνουν στυλ,  όπου σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο του πάγκου δημιουργεί στο χώρο της κουζίνας μια φιλική ατμόσφαιρα.

Η Ανακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζινα ολοκληρώθηκε,  τοποθετώντας, πορτάκια από πολυμερικό βακελίτη, εσωτερικά κουτιά πάχους 18χιλ, με μεταλλικά συρτάρια φρένου, με ενσωματωμένη ράγα φωτισμού με led, πάτο αλουμινίου για την προστασία του ντουλαπιού, νεροχύτη με κάδο σκουπιδιών, πιατοθήκη, συρόμενο απορροφητήρα, νεροχύτη με δύο γούρνες από γρανίτη της εταιρείας Carron  και ψηλή μπαταρία της εταιρείας Franke.

Ανακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζιναΑνακαίνιση κουζίνας-μοντερνα κουζινα

Κείμενο – Ρεπορτάζ αγοράς: Ιωάννου Βικτώρια
Φωτογράφιση κουζίνας: PBweb.gr
‘Eπιπλα Κουζίνας:Systema di Cucina
Αριστοτέλους 89, Χαλάνδρι | Τηλ: 210 6852770 | www.systemadicucina.gr