Διακόσμηση παιδικού δωματίου με θέμα αυτοκίνητα Cars  της πολυσυζητημένης ταινίας της Disney. Ποιος δεν θα ήθελε ένα δωμάτιο στολισμένο με τον αγαπημένο ήρωα, τον  Κεραυνό  Mcqueen,  το ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο που αποφασισμένο να πετύχει, θα ανακαλύψει τελικά ότι η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

 Καθώς διασχίζει τη χώρα για να πάει στον μεγάλο αυτοκινητιστικό αγώνα για το Κύπελλο Πίστον στην  Καλιφόρνια, ο  Mcqueen καταλήγει κατά λάθος στην ήσυχη, μικρή και ξεχασμένη πόλη. Εκεί θα γνωρίσει τους ασυνήθιστους χαρακτήρες της: τον Δρ. Χάτσον, τη Sally και τον Μπάρμπα, ένα σκουριασμένο όχημα, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν να καταλάβει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα τρόπαια, τη δόξα και τη χορηγία.

Τα παιδιά ταυτίζονται με τους αγαπημένους τους ήρωες και ονειρεύονται συχνά τα κατορθώματα τους. Φτιάξτε και διακοσμήστε το δωμάτιο του παιδιού σας με αυτοκόλλητα και ταπετσαρίες Mcqueen..

Αυτοκόλλητα για να στολίσετε το παιδικό δωμάτιο. Εύκολη τοποθέτηση με χαμηλό κόστος.  Παιδικές φωτοταπετσαρίες έτοιμων ή επιθυμητών διαστάσεων με τον αγαπημένο τους ήρωα. Παιδικές φωτοταπετσαρίες  που μετατρέπουν κάθε τοίχο σε μια μοναδική και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ιδανικές για  παιδικά δωμάτια, Playrooms  και παιδότοπους. Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα. Μεταμορφώστε το χώρο του παιδιού σας σε έναν ευχάριστο και δημιουργικό χώρο.

 

81 εντυπωσιακά αυτοκόλλητα με θέμα Disney Cars | Cilek 66 €

Διακοσμηση παιδικού δωματίου με φωτοταπετσαρια Disney Cars Mcqueen

Μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου Disney Cars |Πλάτος: 0.7 μ Ύψος: 1.22 μ | Cilek 74 € . H ειδική σύνθεση στην κόλλα τους εξασφαλίζει εύκολες και γρήγορες αλλαγές χωρίς να επηρεαστεί η κόλλα τους.

Διακοσμηση παιδικού δωματίου με φωτοταπετσαρια Disney Cars Mcqueen

Μεγάλη φωτοταπετσαρία από την ταινία Mcqueen της Disney Cars σε διαστάσεις 3,05μ Χ 2,45μ. | Girgiris 73€

Διακοσμηση παιδικού δωματίου με φωτοταπετσαρια Disney Cars Mcqueen

Διακοσμηση με φωτοταπετσαρια Disney Cars Mcqueen

Διακόσμηση με φωτοταπετσαρία Disney Cars Mcqueen |

Αυτοκόλλητα με όλους τους βασικούς ήρωες της ταινίας Cars | Oikianet 24,00€

 

Κείμενο-ρεπορτάζ: Ιωάννου Βικτώρια