Βάπτιση με μουσική, φωτιστική και ηχητική κάλυψη. Δώστε τον ρυθμό που θέλετε! Μουσική κάλυψη όλων των εκδηλώσεων. Δώστε τον ρυθμό που θέλετε με ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο! Πάρτι για μικρούς  και μεγάλους!!!

Η Hi Power Sound and Lights σας δημιουργεί μαγευτικές βραδιές από το 1985 με ξεχωριστή μουσική από D.J. και  με ατελείωτο κέφι. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρει αφορούν: Μουσική κάλυψη εκδηλώσεων – Γάμος, Βάπτιση – Πάρτυ – Events – Σχολικές εκδηλώσεις, Παραστάσεις – Φωτιστική κάλυψη κα. Η μουσική κάλυψη από έμπειρο Dj επιβάλλεται για να ικανοποιεί όλα τα γούστα των καλεσμένων και των γονιών ακόμη κι αν έχουν διαφορετικά μουσικά ακούσματα. Όταν η μουσική,  της βάπτισης  είναι ζωντανή, ο dj παίζει καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό το μουσικό πάντρεμα. Με την βοήθεια του,  οι γονείς μπορούν να επιλέξουν τη μουσική  που τους αρέσει,  ώστε το γλέντι να ξεσηκώσει και να κρατήσει τους πάντες στην πίστα του χορού. Μοντέρνα μουσική, ποπ μουσική, ροκ μουσική, δημοτική μουσική, νησιώτικα, ακουστική μουσική κα. Ο στόχος είναι, οι γονείς να νιώσουν και να περάσουν καλά μαζί με τους καλεσμένους τους. Δώστε τον ρυθμό που θέλετε με ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Hi-power

Κάθε χώρος εσωτερικός ή εξωτερικός είναι πρόκληση για την Hi-power, να σας παρουσιάσει νέες ιδέες φωτισμού με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η συνεργασία με την Ηi-power, ξεκινάει με προσωπικά ραντεβού, όπου ο σχεδιασμός, η αμεσότητα και η μελέτη των προτάσεων που έχουν συζητηθεί, να υλοποιούνται και με την μεγάλη επιλογή των φωτιστικών effects που διαθέτει και την αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη να εγγυάται για το τέλειο αποτέλεσμα που σας αρμόζει.

Η Hi-Power παρέχει:

  • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα
  • Εμπειρία στην οργάνωση
  • Αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και
  • Ευελιξία κάλυψης όλων των απαιτήσεων
  • Προσιτές τιμές

με αποτέλεσμα δίκαια να κατατάσσεται στην πρώτη θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών, αποτελώντας την πιο ποιοτική λύση. Σας διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό: Laptop, P.C., TVplasma, Plasmawall, Ledwall, Projectors, οθόνες προβολής front & back κ.α.

Hi Power Sound and Lights:

Λ. Κηφισίας  49, Μαρούσι, τηλ: 210 6198276, 210 6197908

www.hi-power.gr