Μια μέρα αξέχαστη για σένα και γι’ άλλους!

Οι χαρούμενες στιγμές της ζωής σου μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο: Ο γάμος, η βάπτιση του παιδιού σου το πάρτι γενεθλίων σου ή η ονομαστική γιορτή σου είναι ευκαιρία να κάνεις κάτι σπουδαίο! Ζήτησε από τους καλεσμένους σου αντί για δώρο σε σένα, να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid.  Εναλλακτικά, αντί να προσφέρεις μπομπονιέρες, κάνε ένα δώρο με μεγάλη δύναμη, επιλέγοντας να προσφέρεις εσύ μία δωρεά και να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου για την υπέροχή αυτή απόφασή σου με τα καρτελάκια της ActionAid! Κάθε δωρεά είναι σημαντική, καθώς η ActionAid στηρίζει ανθρώπους σε ανάγκη, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου βοηθώντας τους να σταθούν στα πόδια τους και να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή για την οικογένειά τους.

Ο επτάχρονος Αντώνης Φ. από τη Ρόδο ζήτησε από τους φίλους του στα  γενέθλιά του αντί για δώρο στο πάρτι του να κάνουν μια δωρεά στην ActionAid. Οι φίλοι του αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του κι όλοι μαζί συνέβαλαν να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Όταν ρωτήσαμε τον Αντώνη πώς αποφάσισε να κάνει αυτήν την συγκινητική ενέργεια, μας είπε:

«Με στενοχωρούσε πολύ η ιδέα να γνωρίζω πως κάποια παιδιά δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν και να αναπτυχθούν σωματικά και πνευματικά. 

Εύχομαι, του χρόνου να καταφέρω να μαζέψω ακόμα περισσότερα χρήματα γιατί θα ήθελα να χτίσω ένα σχολείο.»  Και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει!

Μπορείς κι εσύ να κάνεις αυτήν την ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, γιατί μοιρασμένη χαρά είναι διπλή χαρά!

Ζήτα από την ActionAid να σου στείλει τα ενημερωτικά καρτελάκια δωρεάς (διαφορετικά σχέδια, ανάλογα με την περίσταση) για να τα συμπεριλάβεις στην πρόσκληση, καθώς και την κάλπη στην οποία θα συλλέξεις τα φακελάκια της δωρεάς την ημέρα του γάμου, της βάπτισης ή του πάρτι.

Μάθε περισσότερα και συμπλήρωσε τη φόρμα παραγγελίας στο http://www.actionaid.gr/upostirixe-mas/gamos-vaptisi-parti/