Νεανικά έπιπλα για κορίτσια και για αγόρια

Η πιο φρέσκια ιδέα για ένα σύγχρονο εφηβικό και νεανικό δωμάτιο. Νέα γήινα έπιπλα για ένα ξεχωριστό δωμάτιο.

Η εταιρεία με το μοναδικό τμήμα ανάπτυξης, λειτουργικότητας και σχεδιασμού που διαθέτει, διαμορφώνει με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδια των παιδικών-νεανικών επίπλων, καθορίζει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς πελάτες, τα παιδιά. Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας προσπαθεί να διαβάσει την εφηβική-νεανική  γλώσσα. Έτσι, δημιούργησαν πραγματικά ένα δωμάτιο για κορίτσια και για αγόρια πρακτικό, δροσερό, ασυνήθιστο, ανεξάρτητο σαν τις προσωπικότητες των εφήβων,  ξεχωριστό… Ένα θεματικό δωμάτιο που δεν έχουν ξανασχεδιάσει. Το ιδανικότερο παιδικό-εφηβικό-νεανικό δωμάτιο,  η σειρά Lofter.

Όλα τα έπιπλα της σειράς Lofter καταρχήν διακρίνονται από τη φινέτσα, την καλαισθησία, την άνεση και τη λειτουργικότητα. Έπιπλα από ενιαίο ανοιχτόχρωμο ξύλο, ένα μοναδικό δερμάτινο κρεβάτι με καπιτονέ ύφανση,  όπου με την ιδιαίτερη του κλίση μοιάζει σαν φωλιά  που αγκαλιάζει, το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό και αγαπητό. Το βασικό χρώμα του ξύλου σε συνδυασμό με τα καλοσχεδιασμένα έπιπλα για παιδιά όπως το κομοδίνο, το μοναδικό ευέλικτο μεγάλο εφηβικό γραφείο όπου καθώς μεγαλώνει και αυξάνονται οι ανάγκες των παιδιών, επιλέγετε  τους τρόπους που μπορεί να επεκταθεί σε χώρους αποθήκευσης.

H νεανική ντουλάπα της σειράς Lofter καλύπτει τις ανάγκες αποθήκευσης αλλά σχεδιαστικά μεταμορφώνεται σε ένα καταπληκτικό έπιπλο, όπου καλύπτει τις πραγματικές απαιτήσεις των παιδιών για άνεση, ενός σύγχρονου συστήματος φωτισμού με led, λειτουργικότητα αλλά και  εξωτερικό καθρέπτη που θα είναι είναι το must του έφηβου. Από την άλλη η πιο εντυπωσιακή βιβλιοθήκη με ανοιχτούς και κλειστούς χώρους αποτελεί ένα παιχνίδι όγκων.

 

Cilek-Αφοι Ματιάδη: 

Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr