Δύο οικονομικές βρεφικές κούνιες είναι η σημερινή μας πρόταση. Δεν υστερούν σε τίποτα! Διαθέτουν design και στυλ, είναι απλές, λειτουργικές με την κατάλληλη εργονομία. Η ποιότητα των επίπλων είναι άριστη καθώς ακολουθούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ασφάλεια και την ποιότητα των βρεφικών επίπλων.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο βρεφικές κούνιες είναι απαλλαγμένες από όλα τα πρόσθετα αξεσουάρ καθώς έτσι η τιμή τους διαμορφώνεται σε πολύ οικονομικά επίπεδα.

Η γνωστή κούνια της σειράς Montessori αφορά μωρά κοριτσάκια και αγοράκια με τελική τιμή 213€. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα και η προίκα.  Η βρεφική κούνια με το ρυθμιζόμενο ύψος του στρώματος που διαθέτει  μπορείτε να παίρνετε αγκαλιά το βρέφος σας πιο εύκολα. Η κούνια Montessori  ξεχωρίζει λόγο της δυνατότητας που έχει να αφαιρούνται κάποια κάγκελα, έτσι ώστε να δώσει ένα ασφαλές άνοιγμα όταν θελήσει να κατέβει χωρίς να σκαρφαλώσει.   Η διάσταση του στρώματος είναι 0.60μ. Χ 1.20μ.

Η κούνια Mocha αφορά μωρά αγοράκια και κοριτσάκια με τελική τιμή 213€. Η κούνια Mocha είναι ουδέτερη και με την κατάλληλη βρεφική προίκα μετατρέπεται στο ύφος και στο φύλο που θέλετε να δώσετε. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα και η προίκα. Η βρεφική κούνια Mocha με το ρυθμιζόμενο ύψος του στρώματος που διαθέτει  μπορείτε να παίρνετε αγκαλιά το βρέφος σας πιο εύκολα. Η διάσταση του στρώματος είναι 0.70 Χ 1.40μ.

 

Κείμενο-ρεπορτάζ: Ιωάννου Βικτώρια

Photocredit: Cilek

Παιδικά έπιπλα: Καταστήματα  Cilek-Αφοι Ματιάδη

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr