Δύο οικονομικές βρεφικές κούνιες είναι η σημερινή μας πρόταση. Δεν υστερούν σε τίποτα! Διαθέτουν design και στυλ, είναι απλές, λειτουργικές με την κατάλληλη εργονομία. Η ποιότητα των επίπλων είναι άριστη καθώς ακολουθούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ασφάλεια και την ποιότητα των βρεφικών επίπλων.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο βρεφικές κούνιες είναι απαλλαγμένες από όλα τα πρόσθετα αξεσουάρ καθώς έτσι η τιμή τους διαμορφώνεται σε πολύ οικονομικά επίπεδα.

Η λευκή κούνια Selena baby αφορά μωρά κοριτσάκια με τελική τιμή 201€. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα. Η βρεφική κούνια Selena baby με το ρυθμιζόμενο ύψος του στρώματος που διαθέτει  μπορείτε να παίρνετε αγκαλιά το βρέφος σας πιο εύκολα. Η διάσταση του στρώματος είναι 0.70μ. Χ 1.40μ.

Η κούνια Mocha αφορά μωρά αγοράκια και κοριτσάκια με τελική τιμή 220€. Η κούνια Mocha είναι ουδέτερη και την κατάλληλη βρεφική προίκα μετατρέπεται στο ύφος και στο φύλο που θέλετε να δώσετε. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα. Η βρεφική κούνια Mocha με το ρυθμιζόμενο ύψος του στρώματος που διαθέτει  μπορείτε να παίρνετε αγκαλιά το βρέφος σας πιο εύκολα. Η διάσταση του στρώματος είναι 0.70 Χ 1.40μ.

Κείμενο-ρεπορτάζ: Ιωάννου Βικτώρια

Photocredit: Cilek

Παιδικά έπιπλα: Καταστήματα  Cilek-Αφοι Ματιάδη

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698

www.cilek.gr