Ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο

Η διαδικασία του γονιού και η ανάγκη να εκδηλώσει την αγάπη του υπερέχει και πολλές φορές αντιμετωπίζει τις καταστάσεις φτάνοντας στα άκρα και στην υπερβολή! Το πραγματικό όμως γεγονός όταν γίνει γονιός είναι ένα,  η ανάγκη αγοράς του πρώτου κρεβατιού και η ανάγκη δημιουργίας βρεφικού δωματίου.

Σήμερα, θα σας παρουσιάζω ένα ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο για λίγους, ιδιαίτερου σχεδιασμού, ιδιαίτερης σχεδίασης φιλοτεχνημένο ειδικά για βρέφη. Η πρόταση που σας παρουσιάζω  αφορά μοναδικά χειροποίητα βρεφικά έπιπλα από την Ιταλία,  άριστης ποιότητας από μασίφ ξύλο, με ξυλόγλυπτα σκαλίσματα, με έμφαση τις χειροποίητες λεπτομέρειες όπου τονίζουν την αγάπη και τη λατρεία για το βρεφικό κρεβάτι και λίκνο. Ένα ονειρεμένο δωμάτιο για μωρά με λευκά έπιπλα, κλασικής αξίας, όπου το μόνο που καταφέρνουν είναι να κλέβουν την προσοχή μας.

Η αλήθεια είναι ότι όταν έφτασαν στα χέρια μου οι φωτογραφίες,  με αυτά τα καταπληκτικά χειροποίητα παιδικά και βρεφικά έπιπλα διαπίστωσα ότι οι τιμές τους δεν είναι καθόλου προσιτές και δεν αγγίζουν πολλούς. Μπορείτε όμως, να πάρετε ιδέες και  να φτιάξετε  έπιπλα για το δωμάτιο του παιδιού σας ανάλογου ύφους και στυλ, από εξειδικευμένα άτομα με εμπειρία στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων.

Όλα τα χειροποίητα έπιπλα είναι της γνωστής Ιταλικής εταιρείας Volpi όπου μπορείτε να τα βρείτε και να τα αγοράσετε στην Αθήνα:

  • ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ | Λεωφόρος Λαυρίου 154, Παιανία | Τηλ. 210 6640932 | 210 6029962
  • Για την κατασκευή χειροποίητων επίπλων στην Αθήνα επικοινωνήστε  εδώ