Συνήθως τα παιδιά από μικρή ηλικία ονειρεύονται, να οδηγήσουν το αυτοκίνητο του μπαμπά τους. Ακριβώς γι’ αυτό η εταιρεία Cilek, έχει σχεδιάσει παιδικά κρεβάτια αυτοκίνητα για να γίνει το όνειρο τους πραγματικότητα!!! Τα αυτοκίνητα διατίθονται σε ποικιλία χρωμάτων όπως το κλασικό κόκκινο, το μαύρο και το άσπρο χρώμα. Στην πραγματικότητα τα κρεβάτια αυτοκίνητα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, αυτά που είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν πολλά αξεσούαρ με πολλά εφφέ τόσο ηχητικά όσο και σχεδιαστικά, στα απλά θεματικά κρεβάτια που η σχεδιαστική τους μορφή προσομειάζει το αληθινό  αγωνιστικό αυτοκίνητο, με πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες στα φώτα, στις ζάντες αλλά δεν διαθέτει κανένα ηχητικό εφφέ και τέλος στα αυτοκίνητα κρεβάτια με νέα αυτοκόλλητα και φώτα που ανάβουν μʼ ένα τηλεκοντρόλ και ρυθμίσουν  τον ήχο ….από απόσταση. 

Δείτε παρακάτω το κρεβάτι αυτοκίνητο  της σειράς Young Racer white, στην βασική του έκδοση με κόστος 275€. Διατίθεται σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Στην περίπτωση που έχετε μικρό δωμάτιο και θέλετε να εξασφαλίσετε τον ύπνο των αγοριών σας, το κρεβάτι διαθέτει και την εναλλακτική λύση με την ειδική  προσθήκη ενός συρταριού και στρώματος τη φιλοξενία δύο  παιδιών σένα κρεβάτι αυτοκίνητο με κόστος 425€.

Αυτοκίνητο κρεβάτι white

Αυτοκίνητο GT-1308 | 275€

Αυτοκίνητο GT-1310 | 425€

Aυτοκίνητο BI-1338 | 604€

Aυτοκίνητο BI-1338 | 604€

Αυτοκίνητο BI-1336 | 761€

Τα παραπάνω  παιδικά κρεβάτια αυτοκίνητα κόκκινου χρώματος και άσπρου είναι μία νέα προσέγγιση στο παιδικό κρεβάτι αυτοκίνητο BiTurbo. Το κρεβάτι αυτοκίνητο έχει νέα αυτοκόλλητα, διαθέτει τηλεκοντρόλ για να ανάβει τα φώτα του και να ρυθμίζει τον ήχο του από απόσταση με κόστος  761€. Μοιάζει σαν αληθινό αμάξι. Τα παιδιά λατρεύουν τα αυτοκίνητα και θα το αγαπήσουν όσο τίποτε άλλο.

Αυτοκίνητο GTS-1350 | 1.302€

Το πιο πολυτελές αυτοκίνητο κρεβάτι ανήκει στην σειρά GTI όπου εντυπωσιάζει το πιο απαιτητικό κοινό της τα παιδιά,  καθώς κυκλοφόρησε τη νέα σειρά παιδικών κρεβατιών – αυτοκίνητα με νέα αξεσουάρ και νέες δυνατότητες. Πιο συγκεκριμένα, το κρεβάτι διαθέτει δερμάτινη πλάτη με 2 δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινη επένδυση μέσα και πολλές νέες λειτουργίες με φώτα τόσο μπροστά όσο και  πίσω στις ρόδες,  καθώς  επίσης διαθέτει κρυφό φωτισμό στο κάτω μέρος του,  και όλα αυτά το παιδί τα χειρίζεστε με τη βοήθεια του τηλεκοντρόλ από μακριά, ενώ καταλήγει να διαθέτει κόρνα για τους ενοχλητικούς. Το μοναδικό ηχοσύστημα στην πλάτη του, με ραδιόφωνο, με υποδοχή για USB stick και bluetooth είναι το αποκορύφωμα του κρεβατιού, για να ακούει την μουσική που του αρέσει και να το απολαμβάνει  πριν κοιμηθεί. Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το στρώμα και το ηχοσύστημα 1,302€

Δωρεάν Τοποθέτηση(εντός Αττικής)

5 Χρόνια Εγγύηση | Αμεση παράδοση

Για περισσότερες πληροφορίες www.cilek.gr