Διακόσμηση δωματίου με Δεινόσαυρους. Η θεματική αυτή διακόσμηση ’’Δεινόσαυροι’’ είναι ιδιαίτερα αγαπητή και αρέσει πολύ στα αγοράκια. Μετά την φανταστική ταινία με τον Καλόσαυρο όπου οι δεινόσαυροι εξελίχθηκαν και συνυπάρχουν με τον άνθρωπο,  μικρά και μεγάλα  αγόρια επιζητούν έναν φανταστικό δεινόσαυρο για φίλο, για παιχνίδι,  για παρέα. Ο Καλόσαυρος ήταν μια συναρπαστική οπτικά ιστορία ( ταινία 2015)  με  έναν νεαρό δεινόσαυρο που βιώνει την απώλεια και πασχίζει να βρει το δρόμο για το σπίτι του. Από τότε…προστέθηκε ακόμη μία θεματική ενότητα διακόσμησης  δωματίου.

Το παιδικό δωμάτιο του παιδιού μας θέλουμε να είναι πρωτότυπο, άνετο και λειτουργικό, πλούσιο σε χρώματα και ερεθίσματα. Ένας χώρος ο οποίος να εξάπτει την πλούσια παιδική φαντασία γι’ αυτό προσπαθήστε να επιλέξτε τη σωστή διακόσμηση για το παιδί σας, με το θέμα που του αρέσει. Κάντε το ονειρεμένο!

Tips μια όμορφη διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο δε σημαίνει απαραίτητα πως στοιχίζει πάντοτε αρκετά.

Αρχικά διακοσμήστε κάποιον ελεύθερο τοίχο με αυτοκόλλητα τοίχου μπορείτε να βρείτε στην αγορά από 11.90€ ή έαν θέλετε να το κάνετε πιο εντυπωσιακό μια φωτοταπετσαρία που καλύπτει όλη την επιφάνεια του τοίχου. Μια ακόμη ιδέα, πάνω από το κεφαλάρι του παιδικού κρεβατιού μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο ή μικρά αυτοκόλλητα τοίχου με δεινόσαυρους.  Επίσης, ζωγρφική στον τοίχο με τη βοήθεια των stencils. Είναι εύκολο και δημιουργικό. Θέλει λίγο χρόνο και υπομονή.  Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με τους Δεινόσαυρους παιχνίδια από 2,90€.

Μην το φορτώσετε όμως με πολλά αντικείμενα,  ώστε να μπορεί να παίζει το παιδί ,άνετα στο δωμάτιο του. Ο στόχος είναι να θέλει να βρίσκεται στο δωμάτιο του!

Δείτε παρακάτω κάποιες ιδέες διακόσμησης παιδικού δωματίου με θέμα τους Δεινόσαυρους.

Μεταφέρουν το παιδικό δωμάτιο στην προϊστορική εποχή. Μοναδικές 3D τοιχογραφίες, υψηλής λεπτομέρειας σχεδιασμένες σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.Κατάλληλο για νήπια μέχρι έφηβους. Αποτελείται από 12 κομμάτια που εφαρμόζουν πολύ απλά. Η  δι’ασταση της φωτοταπετσαρίας είναι 3, 05μ. Χ 2,45μ. 73€, Γκιργκιρής.

kvjsvifpmi507bdfc9a4756

Ζωγραφική με stencils και μαρκαδόρους για να δημιουργήσετε το δικό σας πάρκο δεινοσαύρων, από 14,00€ της εταιρείας Quercetti. Θα τα βρείτε στα καταστήματα παιχνιδιών και στα μεγάλα βιβλιοπωλεία.

Ολλανδική φωτοταπετσαρία τοίχου με θέμα τους Δεινόσαυρους από 19,90€/m²,  Γκιργκιρής.

Αυτοκόλλητα τοίχου Δεινόσαυροι 49€, e-wallsticker.gr

Υψηλής ποιότητας με υλικά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κατασκευάζονται από ματ αυτοκόλλητο βινύλιο. Ζωντανά χρώματα μεγάλης αντοχής. Εύκολα στην τοποθέτηση και στην αφαίρεση τους. Δεν κολλάνε σε τοίχους με υγρασία. Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές από σκόνες, λεκέδες, λάδια, κ.λ.π. Πρόσφατα βαμμένοι τοίχοι πρέπει να στεγνώσουν περίπου σε 2 εβδομάδες. Τα αυτοκόλλητα κατασκευάζονται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που επιλέγετε.

50d59fddb51b377c6d99459b6e38aeed

jj

Κολλήστε  την “πατούσα του Δεινόσαυρου” στην οροφή του παιδικού δωματίου. Πολύ εντυπωσιακό!!!

9524762716DinosaurLandRDK2

Αυτοκόλλητα τοίχου 51 τεμαχίων, “Ο κόσμος των δεινοσαύρων”, 72€ Cilek

Διακοσμήστε  σε κάποιο σημείο του παιδικού δωματίου τους Δεινόσαυρους παιχνίδια ή τοποθετήστε τους Δεινόσαυρους στο παιδικό τραπέζι, ολοκληρώνουν το θέμα του δωματίου, στολίζουν και είναι πάντα διαθέσιμα για παιχνίδι.

401911047077 Παιχνίδια- ζωάκα Δεινόσαυροί από 2,90€ Μουστάκας.

Ταπετσαρία τοίχου Magnetic Dino Wallpaper. Μια ειδική ταπετσαρία με κινητά μαγνητικά κομμάτια δεινόσαυρων. Φυσικά αυτή η ταπετσαρία διατίθεται και χωρίς την μαγνητική επένδυση, εδώ.

 

Δεινόσαυροι

dinos12Επίσης θα μπορούσατε να ζωγραφίσετε κάποιον δεινόσαυρο ή τις πατημασιές του  από χρωμοσελίδες και να τις κολλήσετε πάνω σε μουσαμά και να τον κρεμάστε σαν πίνακα. Το θέμα θα μπορούσε να χωριστεί σε 3 πίνακες.

Ρεπορτάζ αγοράς: Ιωάννου Βικτώρια

Καταστήματα:

Γκιργκιρής 

Καραολή & Δημητρίου 164, Εύοσμος – Θεσ/νίκη, τηλ: 2310 669123

e-wallsticker

Κουντουριώτου 47,Θεσ/νίκη, τηλ.: 2310 457 870

Cilek

Διαμαντίδη 49,Κορυδαλλός τηλ: 2104953698, FAX 2104975087