Η λιποαναρρόφηση είναι μια αισθητική διαδικασία που επιλέγετε από όσους επιθυμούν να αφαιρέσουν από το σώμα τους το περιττό λίπος που αντιστέκεται στην διατροφή και την άσκηση. Λιποαναρρόφηση κοιλιάς ή κοιλιοπλαστική επιλέγουν άτομα τα οποία έχασαν πολύ απότομα πολύ βάρος και επιθυμούν να αφαιρέσουν και το λίπος και δέρμα που έμεινε στο σημείο. Επιπλέον η κοιλιοπλαστική θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις σε νέες μανούλες που επιθυμούν να δουν την κοιλίτσα τους ξανά όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Παρολαυτά, μία απορία που έχουν όλοι, άνδρες και γυναίκες, σχετικά με τη λιποαναρρόφηση είναι το κόστος. Συγκεκριμένα, πόσο κοστίζει στην εποχή μας να κάνουμε κοιλιοπλαστική η λιποαναρρόφηση κοιλιάς και πόση άδεια θα χρειαστεί να πάρουμε για την περίοδο ανάρρωσης;

Σε αυτές και ακόμη περισσότερες καίριες απορίες απαντάμε σε αυτό το άρθρο ξεδιαλύνοντας το τοπίο σχετικά με μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις με τα πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Τι να περιμένω μετά τη διαδικασία

Όσον αφορά το πρακτικό κόστος για τη λιποαναρρόφηση, μπορεί να χρειαστεί να μείνετε στο νοσοκομείο το βράδυ μετά την επέμβαση, ενώ θα εμφανίσετε μώλωπες, πρήξιμο και ενόχληση για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες. Προτείνεται να φοράτε ειδικό ένδυμα συμπίεσης για τους επόμενους 1 με 2 μήνες για να περιορίσετε το πρήξιμο, ενώ θα λάβετε κάποια αντιβίωση για να αποτρέψετε πιθανή μόλυνση.

Ανάλογα τον τύπο της επέμβασης που θα κάνετε και αν τη συνδυάσετε με κοιλιοπλαστική (μάθετε περισσότερα), μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μερικές ημέρες αναρρωτική άδεια, καθώς θα μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές τους δραστηριότητες μέσα σε 2 εβδομάδες.

Πόσο κοστίζει

Καθώς αποτελεί πλέον επέμβαση ρουτίνας, η λιποαναρρόφηση κοιλιάς και η κοιλιοπλαστική, μπορεί να γίνει πλέον με χαμηλό κόστος, όμως το πόσο κοστίζει συνολικά, θα καθοριστεί κατά την διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:

  • Την επεμβατική μέθοδο που θα επιλεχθεί (Παλλόμενη λιποαναρρόφηση ή Λιποαναρρόφηση υψηλής ευκρίνειας;)
  • Τον αριθμό και το μέγεθος των σημείων που στοχεύουμε
  • Το είδος της αναισθησίας που θα χορηγηθεί
  • Την κλινική στην οποία επιθυμούμε να πραγματοποιηθεί
  • Το κόστος των υπηρεσιών του πλαστικού χειρουργού

Λύστε κάθε σας απορία σχετικά με την λιποαναρρόφηση κοιλιάς και την κοιλιοπλαστική με τη βοήθεια του ειδικού! Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και κλείστε ραντεβού για να συζητήσετε ότι σας απασχολεί για τη διαδικασία.