Γλυκές παστέλ  αποχρώσεις  για το βρεφικό δωμάτιο

Βρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση. Οι παστέλ  αποχρώσεις είναι πάντα  στη μόδα. Μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τοίχων,  σε έπιπλα  αλλά και σε ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων και αξεσουάρ.

Έαν είστε σε αναζήτηση βρεφικών επίπλων και θέλετε να βρείτε το ιδανικό χρώμα,  για το δωμάτιο του μωρού σας,  η πρόταση που σας κάνουμε,   από το ebiskoto.gr Όλα για το παιδί,  πιστεύω ότι θα σας ενδιαφέρει.  Θα σας δώσει ιδέες, τόσο για την επιλογή επίπλων όσο και στην επιλογή  χρωμάτων. Αληθινές ιδέες διακόσμησης – πραγματικές υλοποιήσιμες,   ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σε παστέλ αποχρώσεις.

Όπως ξέρετε η διακόσμηση βρεφικού δωματίου είναι ένα σημαντικό project. Θέλει μελέτη, χρόνο και λειτουργικότητα με βάση το χώρο που διαθέτουμε.  Ο χώρος που μεγαλώνει το παιδί μας είναι πολύ σημαντικός και καθώς περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερες ανάγκες προκύπτουν….Γι αυτό καλό θα είναι να μπορέσουμε να επιλέξουμε αποχρώσεις που θα έχουν διάρκεια 5 ετών, τόσο για την εξοικονόμηση χρημάτων όσο και για πρακτικούς λόγους. Το παιδί από την ηλικία των πέντε,  έχει άποψη όπου θα τη συζητήσουμε εκείνη τη στιγμή. τώρ

Καθώ ξεκινάμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο του μωρού,  θέλουμε να έχουμε ως βασικό άξονα, το δωμάτιο να έχει όσο γίνεται περισσότερο φυσικό φώς, να μην υπερβάλουμε στα έπιπλα και στα παιχνίδια, να έχουμε χώρο να κινηθούμε. Ποια  είναι τα παστέλ χρώματα;   Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία οδηγό.

Τα παστέλ χρώματα αφορούν βρεφικά δωμάτια για κορίτσια και αγόρια. Η απόχρωση και οι αποχρώσεις που θα επιλέξουμε ξεκινούν αρχικά από το φύλο του παιδιού. Όλες οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν μεταξύ τους, προσοχή όμως μέχρι τρία χρώματα είναι ο βασικός κανόνας επιλογής μας για ένα δωμάτιο. Φροντίστε να μην ξεφύγετε.  Οι παστέλ αποχρώσεις δίνουν στο χώρο φρεσκάδα και ζωντάνια και μια μοναδική αίσθηση στη διακόσμηση.

Τα λευκά βρεφικά έπιπλα ταιριάζουν με όλες τις ιδέες και προτάσεις μας για μια ροζ παστέλ διακόσμηση.  Το λευκό χρώμα είναι πάντα αγαπημένο καθώς είναι ουδέτερο, δεν κουράζει και συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα. Στο δωμάτιο αυτό τα αξεσουάρ, όπως η  κουνουπιέρα, η βρεφική προίκα , τα σεντόνια είναι αυτά που δίνουν την απαλή ρομαντική αίσθηση και το βασικό στίγμα της διακόσμησης μας. Όσο και να θέλουμε να το αποφύγουμε το  πιο συνηθισμένο είναι το κοριτσίστικο δωμάτιο να  εμπεριέχει και λίγο ροζ χρώμα …κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας του παιδιού.

Εξτρα tips:

  • δε χρησιμοποιούμε έντονα χρώματα σε μικρά δωμάτια
  • δε χρησιμοποιούμε έντονα χρώματα σε πολύ μεγάλες επιφάνειες  γιατί κουράζουν εύκολα
  • προτείνουμε να δείτε τα χρώματα (Vivechrom)  που επιλέξαμε για να βάψετε το κοριτσίστικο δωμάτιο του μωρού σας,  σαν τις παρακάτω  φωτογραφίες.

 82YR83.0586 απαλό βερυκοκί | 40RR 57/045 γκρι ροζ

G710B πράσινο παστέλ  | 00NN 53/000 πράσινο λαδί | 00NN 53/000 γκρι ανοιχτό παστέλ

Βρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύσηπαστέλ διακόσμησηΒρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύση κουνουπιέραΒρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύση-προικα μωρου

Κείμενα-Ρεπορτάζ: Ιωάννου Βικτώρια

  1. Λευκά βρεφικά έπιπλα μπορείτε να βρείτε  στα καταστήματα επίπλων Cilek. (Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698
  2. Τα χρώματα που παρουσιάζουμε είναι της εταιρείας Vivechrom