Γλυκές παστέλ  αποχρώσεις  για το βρεφικό δωμάτιο

Βρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση. Οι παστέλ  αποχρώσεις είναι πάντα  στη μόδα. Μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τοίχων,  σε έπιπλα  αλλά και σε ποικιλία διακοσμητικών αντικειμένων και αξεσουάρ.

Έαν είστε σε αναζήτηση βρεφικών επίπλων και θέλετε να βρείτε το ιδανικό χρώμα,  για το δωμάτιο του μωρού σας,  η πρόταση που σας κάνουμε,   από το online  περιοδικό  ebiskoto.gr Όλα για το παιδί,  πιστεύω ότι θα σας ενδιαφέρει και θα σας δώσει ιδέες, τόσο για την επιλογή επίπλων όσο και στην επιλογή  χρωμάτων. Αληθινές ιδέες διακόσμησης – πραγματικές υλοποιήσιμες  ιδέες για το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σε παστέλ αποχρώσεις.

Όπως ξέρετε η διακόσμηση βρεφικού δωματίου είναι ένα σημαντικό project. Θέλει μελέτη και λειτουργικότητα με βάση το χώρο που διαθέτουμε. Έτσι,  ο χώρος που μεγαλώνει το παιδί μας είναι πολύ σημαντικός και καθώς περνούν τα χρόνια όλο και περισσότερες ανάγκες προκύπτουν που θα πρέπει να έχουμε προνοήσει, τόσο για την εξοικονόμηση χρημάτων όσο και για πρακτικούς λόγους.

Καθώς αρχίζουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο του μωρού,  θέλουμε να έχει όσο γίνεται περισσότερο φυσικό φώς, να μην υπερβάλουμε στα έπιπλα και στα παιχνίδια, να έχουμε χώρο να κινηθούμε. Καταρχήν,  δείτε παρακάτω τη φωτογραφία οδηγό,  ποια είναι τα παστέλ χρώματα.

Τα παστέλ χρώματα αφορούν βρεφικά δωμάτια για κορίτσια και αγόρια. Η απόχρωση και οι αποχρώσεις που θα επιλέξουμε ξεκινούν αρχικά από το φύλο του παιδιού. Όλες οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν μεταξύ τους, προσοχή όμως μέχρι τρία χρώματα είναι ο βασικός κανόνας επιλογής μας για ένα δωμάτιο. Φροντίστε να μην ξεφύγετε.  Οι παστέλ αποχρώσεις δίνουν στο χώρο φρεσκάδα και ζωντάνια και μια μοναδική διακόσμηση.

Μια  πρώτη ιδέα επίπλων για το βρεφικό δωμάτιο είναι η νέα οικονομική σειρά  επίπλων Selena,  λευκά έπιπλα για κορίτσια συνδυασμένα σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ. Το λευκό χρώμα είναι πάντα αγαπημένο καθώς είναι ουδέτερο, δεν κουράζει και συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα. Στο δωμάτιο αυτό τα αξεσουάρ, όπως η παστέλ κουνουπιέρα, η βρεφική προίκα δίνουν μια απαλή ρομαντική και μοντέρνα αίσθηση. Η αλήθεια είναι ότι το  κοριτσίστικο δωμάτιο πάντα εμπεριέχει και λίγο ροζ χρώμα, δύσκολο να το αποφύγουμε καθόλη τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας.

δε χρησιμοποιούμε έντονα χρώματα σε μικρά δωμάτια

δε χρησιμοποιούμε έντονα χρώματα σε πολύ μεγάλες επιφάνειες  γιατί κουράζουν εύκολα

  • Σας προτείνουμε να δείτε τα χρώματα (Vivechrom)  που επιλέξαμε για να βάψετε το κοριτσίστικο δωμάτιο του μωρού σας,  σαν τις παρακάτω  φωτογραφίες.

B313B παστέλ βερυκοκί  | BC002 απαλό βερυκοκί | WP306 ροζ

G710B πράσινο παστέλ  | BC070 πράσινο παστέλ φωτεινό  | BC046 γκρι ανοιχτό παστέλ

  • Δείτε τα λευκά βρεφικά έπιπλα που παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες : Οικονομικό βρεφικό κρεβάτι-κούνια Selena | Βρεφική προίκα Selena | Κουνουπιέρα καρδούλες Selena

Βρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύσηΒρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύση κουνουπιέραΒρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύση-προικα μωρουΒρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύσηΒρεφικά έπιπλα παστέλ διακόσμηση-οικονομική λύση

Κείμενα-Ρεπορτάζ: Ιωάννου Βικτώρια

  1. Όλα τα βρεφικά έπιπλα της σειράς Selena μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα επίπλων Cilek. (Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698
  2. Τα χρώματα που παρουσιάζουμε είναι της εταιρείας Vivechrom