Βρεφικό δωμάτιο: Διαλέξτε την καλύτερη προίκα μωρού!

000042465_0-300x361

Ο ερχομός του μικρού σας πρόκειται να σας αλλάξει την ζωή! Για να αφιερωθείτε μόνο σε αυτό και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή για την προίκα μωρού και τα απολύτως απαραίτητα, η ΚΕΝΤΙΑ (http://www.kentia.gr/el/) σας συμβουλεύει και σας προτείνει τα καλύτερα και ασφαλέστερα προϊόντα για το μωρό σας.

Η φωλιά του μωρού σας περιλαμβάνει εκτός από έπιπλα και πολλά λευκά είδη και βρεφικά ρούχα. Ποια ακριβώς;

Σεντόνια για κούνια και λίκνο

Επιλέξτε απαλά χρώματα και σχέδια που εξάπτουν την φαντασία στο μικρό σας, με απαραίτητη προϋπόθεση να είναι 100% βαμβακερά για να προσφέρουν υγιεινή και ασφάλεια στον ύπνο του. Τα σεντόνια DINO  έρχονται στην πόρτα σας, σε προνομιακές τιμές, επιλέγοντας ανάμεσα σε σετ λίκνου ή κούνιας.

Σχεδόν κάθε μέρα θα κάνετε το μωράκι σας μπάνιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε εξοπλισμένοι με πετσέτες και μπουρνούζια. Ένα μπουρνουζάκι με κουκούλα και 100% βαμβάκι είναι άκρως απαραίτητο για το μπάνιο του.Εκτός από το μπουρνούζι, εξίσου σημαντικές είναι οι πετσέτες που πρέπει να έχετε στο συρταράκι του. Διαλέξτε περίπου 5-6 για να είστε σίγουροι ότι δεν θαξεμείνετε ποτέ.

000038659_0-1600x1920

 

Αγοράστε τα καλύτερα

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΕΝΤΙΑ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το βρεφικό δωμάτιο.  Από σετ σεντονιών-παπλώματος και μαξιλαροθήκης, μέχρι κουρτίνες, υπνόσακους και πετσέτες. Αγοράστε όλα όσα χρειάζεστε για να είναι στην εντέλεια το βρεφικό δωμάτιο, ήδη πριν τον ερχομό του μικρού σας.