Έρχεται η στιγμή που το παιδί μεγαλώνει ..γίνεται έφηβος, έφηβη και η ανάγκη του να μην υπάρχουν παιδικά στολίδια στο δωμάτιο του  γίνεται απαίτηση… Απαιτεί ο χώρος του να είναι τουλάχιστον της ηλικίας του…να γίνει ένα εφηβικό δωμάτιο…

Έτσι κι εγώ σήμερα,  σας παρουσιάζω το δωμάτιο της μικρής Νεφέλης που μεγάλωσε. Το δωμάτιο της μετατράπηκε σε εφηβικό με τα έπιπλα που είχε,  εύκολα και οικονομικά.

Στην εύκολη αλλαγή του,  από παιδικό σε εφηβικό δωμάτιο συνετέλεσε το γεγονός ότι τα παιδικά έπιπλα, όταν αγοράστηκαν ήταν σχετικά ουδέτερα. Τα έπιπλα δεν είχαν έντονα παιδικά στοιχεία  και έτσι η μετατροπή σε εφηβικά έπιπλα και δωμάτιο ήταν ακριβώς στο πλαίσιο που προτείνουμε κάθε φορά στο ebiskoto.gr Όλα για το παιδί.

Όλα τα παιδικά σεντόνια με τα έντονα χρώματα, πριγκίπισσες, νεράιδες, barbie αλλά και όλα τα κουκλάκια και παιχνίδια που θυμίζουν μικρό παιδί, πήγαν στην αποθήκη. Της μικρής Νεφέλης,  αρέσει το μαύρο και το γκρι χρώμα. Με βάση την επιλογή των χρωμάτων της,   το δωμάτιο της βάφτηκε σε γκρι ανοιχτό χρώμα,  ενώ μονόχρωμα σεντόνια διακόσμησαν τα εφηβικά της έπιπλα. Διακοσμητικά μαύρα στοιχεία μπήκαν στο γραφείο αλλά και διακοσμητικές κορνίζες μαύρου και λευκού στόλισαν τον τοίχο. Η προσθήκη εμός φτηνού μαυροπίνακα με τα γκρι σκαμπουδάκια,  του έδωσε το ολοκληρωτικό φίνο μοντέρνο αποτέλεσμα στο δωμάτιο.

Φωτογράφιση χώρου : PBweb.gr

Χρώμα Vivechrom : 30BB 62-044

Έπιπλα :   Cilek-Αφοι Ματιάδη

(Κεντρικό) Δημ. Διαμαντίδη 56, Κορυδαλλός, τηλ: 210 4953698